Premijera predstave “Zla žena” u Čajetini

Autor: cajetina.org.rs
11. Maj 2019
Premijera predstave “Zla žena” u Čajetini

Predstava „ZLA ŽENA“ rađena prema tekstu Jovana Sterije Popovića premijerno će biti izvedena u Domu kulture u Čajetini u ponedeljak, 13.maja od 20 časova .  Predstavu je adaptirala i režirala Biljana Zdravković, a izvešće je glumci amateri Doma kulture u organizaciji Sportskog centra Čajetina . Ulaz je besplatan.

Kada je na okupu ekipa glumaca- amatera kao što su: Žarko Božanić, Jela Pavlović, Mirela Marjanović, kojoj se nedavno pridružio profesionalni glumac Janko Radišić, Čajetinci znaju da ih očekuje odlična zabava. Podmlađeni igrom Tamare Despić i Vuka Zdravkovića, družina kojom rukovodi Biljana Zdravković izvešće 13. maja predstavu „Zla žena“ oživljavajući duh jednog vremena i  drugačijeg prostora koji sobom nosi svoje osobenosti.

Janko Radišić i Mirela Marjanović su već bili partneri u duodrami „Tetka“ koja je  prošla zapaženo kod publike. I u ovoj predstavi dobro su se uklopili, a ceo tim funkcioniše kao da svi oduvek igraju zajedno.

Zahvaljujući Biljani Zdravković koja je skoro dvadeset godina umetnički rukovodilac dramskog studija „Bistričak“ i starije grupe Doma kulture, Narodno pozorište iz Užica je i za ovu predstavu pozajmilo kostime , a muziku je uradio Nikola Pejović.