EPS poziva građane da očitaju brojila i prijave stanje

iconAktuelno

March 30, 2020

„Elektroprivreda Srbije“ će u toku vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite, saopšteno je ove iz kompanije.

„Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlјe građana „Elektroprivreda Srbije“ moli sve kupce da zaklјučno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte“, navodi se i dodaje da pored toga, „mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem maila slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mail adrese prema lokaciji brojila.“

Adrese za distributivna područja su:

područje Beograda je info.centar@epsdistribucija.rs,

za područje Vojvodine prijavastanja.ev@eps.rs,

za područje Kralјeva prijavastanja.kv@eps.rs,

za područje Kragujevca prijava.stanja.kg@eps.rs i

za područje Niša stanja.jugoistok@eps.rs.

EPS kao društveno odgovorna kompanija moli kupce da iskoriste ovu mogućnosti i jave očitano stanje brojila čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa.

Iz ove kompanije apeluju na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja korona virusa. Sve aktivnosti „Elektroprivrede Srbije“ usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i građane Srbije, navodi se u saopštenju EPS-a.