Anketa o zadovoljstvu korisnika kvalitetom pružanja komunalnih usluga

Autor: zlatiborpress.rs
11. Februar 2024
Anketa o zadovoljstvu korisnika kvalitetom pružanja komunalnih usluga

Opština Čajetina u saradnji sa KJP „Zlatibor“ Čajetina, JKP „Vodovod“ Zlatibor i JP „Gold gondola“ Zlatibor počinje sa sprovođenjem ispitivanja zadovoljstva korisnika pružanjem komunalnih usluga.

Anketiranjem koje je počelo 1. i traje do 29. februara 2024. godine obuhvaćene su usluge sakupljanja i odlaganja komunalnog otpada i održavanja komunalne higijene, usluge snabdevanja pijaćom vodom i odvođenja otpadnih voda, kao i usluge prevoza putnika gondolom.

Treba istaći da je na osnovu Zakona o komunalnim delatnostima i odgovarajućim odlukama Opštine Čajetina, javna komunalna preduzeća su u obavezi da omoguće građanima, korisnicima usluga da se izjasne o njihovom kvalitetu.

Anketa je sličnog sadržaja kao i prethodnih godina, ne zahteva puno vremena za popunjavanje, te se sugrađani pozivaju da izdvoje svoje vreme i ispune upitnik. Upitnik je dostupan u onlajn verziji, tako da ga korisnici mogu popuniti elektronskim putem na sajtovima javnih preduzeća, kao i na sajtu Opštine Čajetina, a objavljen je i na fejsbuk stranicama istih.

Dostupan je i na naplatnim mestima komunalnih preduzeća, biletarnici Gold gondole, i info centru Opštine Čajetina. Prikupljeni podaci biće korišćeni isključivo za unapređenje usluga koje pružaju sva tri javna preduzeća.

Upitnik se može popuniti i OVDE.

Naslovna fotografija preuzeta sa www.zlatiborpress.rs  

Fotografija u tekstu—www.uzickarepublikapress.rs (arhiva)