Antologija priča o neplodnosti

07. Maj 2018
Antologija priča o neplodnosti

U petak, 11. maja od 19 časova u Narodnoj biblioteci u Užicu biće promovisana knjiga “Antologija priča o neplodnosti“ grupe autora – članova foruma “Kutak”, onlajn zajednice.

Knjiga sadrži 43 istinite priče o borbi za potomstvo, priče o strahovima, snovima, nadanjima, suzama tuge, suzama sreće, priče o strpljenju, istrajnosti, volji i ĺjubavi!

Knjiga “Antologija priča o neplodnosti 1” sadrži 43 istinite priče parova u vrtlogu neplodnosti, što je čini jedinstvenim izdanjem u Srbiji. Ovo je prirodan nastavak onoga čime se onlajn zajednica “Forum Kutak” najviše bavi i zbog čega je, pre deset godina, i nastala. U pitanju je tema neplodnosti, odnosno međusobna podrška ženama i svim onim parovima koji se suočavaju sa izazovima začeća. Svi autori tekstova, članovi Kutka, potpisani su nadimcima koje koriste na Forumu.
Organizatori pozivaju sve zainteresovane da dođu na promociju kako bi osetili iskrene emocije, puteve kroz koje parovi prolaze tokom borbe za potomstvo. Ističu da im svaki dolazak na promociju znači jer im je podrška drugih  vetar u leđa i podstrek da nastave svoje bitke!