Besplatne radionice o preduzetništvu, digitalnom marketingu i programiranju

Autor: uzice.rs
26. Oktobar 2022
Besplatne radionice o preduzetništvu, digitalnom marketingu i programiranju

Predstojećeg vikenda, u periodu od 27. do 29. oktobra 2022. godine, u Užicu će se održati besplatne radionice o preduzetništvu, digitalnom marketingu i programiranju. Radionice su namenjene mladima ,a svi zainteresovani mogu se prijaviti popunjavanjem formulara koji se nalaze na sledećim linkovima: „Preduzetništvo i digitalni marketing“ i „Uvod u WordPress“. Obuke se održavaju u prostorijama Užičke gimnazije, Trg Svetog Save 6.

Radionice su specijalno kreirane tako da kroz niz interaktivnih predavanja i treninga polaznici steknu osnovna znanja iz oblasti koja ih interesuje. Nakon radionice o preduzetništvu, polaznici će steći potrebna znanja za pokretanje ličnog biznisa, pisanje dobrog biznis plana, kao i sve o pogodnostima koje društvene mreže nude u cilju promocije i marketinga.

Radionice se realizuju u okviru projekta „Informatička pismenost i preduzetništvo – moderni alati za razvoj (samo)zapošljivosti mladih“, koji sprovodi organizacija Omladinsko turistički klaster Srem u partnerstvu sa školom programiranja Beogradski Institut za tehnologiju – BIT. Projekat finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Cilj projekta je doprinos većoj zapošljivosti i samozapošljivosti mladih i njihovoj boljoj informisanosti o poslovnim prilikama u zemlji.

Tokom ove i prošle godine, kroz radionice prošlo je više od 300 mladih iz Čačka, Subotice, Bora, Vršca, Pirota i Inđije, Aranđelovca, Kraljeva, Vranja i Loznice.

Fotografije preuzete sa www.uzice.rs