Dečija nedelja u Novoj Varoši

02. Oktobar 2018
Dečija nedelja u Novoj Varoši

Maskenbalom za decu PU „Paša i Nataša“ i šetnjom kroz grad zvanično obeleževanje Dečije nedelje u Novoj Varoši počeće u sredu, 3. oktobra. Takođe, sutra 3. oktobra Dom kulture „Jovan Tomić“ biće domaćin slikarske radionice „Minijature u raznim tehnikama“ za predškolce i učenike do četvrtog razreda osnovne škole, a radionicu će pratiti izložba i koncert najmlađih folkoraca.

U sredu će se održati i druga po redu, „Puzijada“ i 4.Mala olimpijada za predškolce na Trgu Petra Bojovića. Ako vremenski uslovi ne dozvole program će se organizovati isti dan u Sportskoj hali.

dom-kulture-700x370

U četvrtak u Domu kulture „Jovan Tomić“ u prepodnevnim časovima prikazaće se predstava „Zaleđeno kraljevstvo“ a u popodnevnim satima u Biblioteci „Jovan Tomić“ osnovci iz Akmačića izvešće svoj program.

U petak na Trgu Petra Bojovića će se održati „Mala školska olimpijada“ sa početkom u 15 časova i 30 minuta , za učenike od prvog do četvrtog razreda. U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova olimpijada će se održati u Sportskoj hali istog dana u isto vreme.

Za subotu u 10 časova za učenike od prvog do osmog razreda planiran je „Kros“ na Stadionu „Branoševac“.

Pokrovitelj programa u okviru obeležavanja „Dečije nedelje“ je Opština Nova Varoš.