Dobra svirka za kraj godine

27. Decembar 2017
Dobra svirka za kraj godine

Na koncertu „Rock in Užice“ koji je planiran za subotu, 30. decembra 2017. godine od 21 sat i 30 minuta u Gradskom kulturnom centru nastupiće Void inn, Steel Hornet i UEHC Old Stars (Brat i Hammers).

„Ride To Rock“ pruža mogućnost da ljubitelji ovog zvuka u Užicu, uživaju u svirci dva odlična gostujuća metal benda i fuziju dva domaća hard core benda.

Organizatori poručuju da je važno da svi posetioci sačuvaju svoje karte do kraja večeri jer će u toku i posle svirke biti podeljene vredne nagrade/pokloni sponzora.

Svirku ce otvoriti UEHC Old Starz, domaćoj publici već dobro poznata postava dva velika užička hard core benda – The Hammers i BRAT.

Sviraće se hitove HC velikana Madball, Agnostic Front, Pro-Pain, Suicidal Tendencies ali i autorske numere benda BRAT.

Kragujevački thrash/speed metal bend Steel Hornet nastupiće po prvi put u Užicu. Iako mlad bend, muzičari koji ga sačinjavaju su itekako iskusni i usvirani što obećava nastavak večeri u dinamičnom i paklenom ritmu hitova velikana metal scene – Venom, Testament, Motorhead ali i nekoliko autorskih numera. Prava poslastica za iskrene ljubitelje old school štemačine.

Kao headliner, po prvi put u Užicu, nastupa beogradski hard rock/metal bend Void Inn. Iako osnovani u LA (USA), bend se nakon dve godine rada i svirki po prestižnim LA klubovima seli u Beograd i tu nastavlja sa radom. Uzori su im Danzig, Alice in Chains, Down, Megadeth, Black Sabbath… EP izdanje ”I can hope” izaslo je u prvoj polovini 2016. Trenutno su na mini turneji po Bugarskoj i Rumuniji a u pripremi je i prvo LP izdanje. Void Inn je bend sa izvrsnim scenskim nastupom itekako sposoban da uzavrelu atmosferu dovede do usijanja.