E-play u subotu u Užicu

Autor: GKC Užice
29. April 2022
E-play u subotu u Užicu

Nakon rasprodatih koncerata u nekoliko gradova u Srbiji, beogradski alternativni rock sastav E-play gostuje ovog vikenda u Užicu. Koncert u klubu Gradskog kulturnog centra je u subotu 30.aprila sa početkom od 21 čas. Ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 800 dinara za prvih 100 ulaznica, a cena ostalih ulaznica iznosi 1000 dinara.

E-Play je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. Godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne – atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Sastav E-play iza sebe ima pet studijskih albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa (od Main stage-a na Exit festivalu, preko koncerta u Parizu za “Dan muzike” pa do koncerta u Bolonji povodom  “Dana Beograda”), učestvovao je i na više kompilacija (kompilacija muzike iz filma Munje, kompilacija posvecena Milanu Mladenoviću…).Muzika ovog benda nalazi se u filmovima: Munje, Potraga za srećkom, Zduhač znači avantura

Bend E-play je krajem 2013. objavio album “Obični ljudi” sa koga su se ubrzo izdvojili hitovi  “Divan Dan”, “Hiljadu ljudi” i “Ljubica”. Tokom proteklih godine pesma “Divan Dan” osvaja prvo mesto na mnogim domaćim listama, a u isto vreme dobija i “Megafon” nagradu za najbollji singl godine. Iako ima preko 2,8 miliona pregleda na youtube, “Divan dan” spada u najomiljenije pesme kada je u pitanju koncertno izvođenje ovog sastava.

E – play trenutno svira u postavi Maja Cvetković, Goran Ljuboja Trut, Nemanja Velimirović.