GKC za sve generacije

06. Februar 2017
GKC za sve generacije

Barka Dilo jedan od najoriginalnijih sastava na domaćoj muzičkoj sceni, nakon nastupa širom Srbije i Evrope publici u Užicu predstaviće se 8. februara u Gradskom kulturnom centru.gkc

Njihovi nastupi obojeni su kabaretskom atmosferom, istakla je Jelena Vasović, direktorka GKC-a, dodajući da ovaj bend svoje kreacije naziva „novom šansonom“, a neodoljiv prizvuk, brži balkanski ritmovi i sjajna energija , uvlače publiku u svet putovanja, evropskih gradova, zadimljenih bistroa, mora, dokova i lutalica.

Cena ulaznice za koncert koji počinje u 22 sata je 200 dinara.

Povodom Dana vinogradara i zaljubljenih, 14. februara Gradski kulturni centar i „Arhivska zabava“ poklanjaju muziku za generacije koje slave u čast vina i ljubavi. I ovaj koncert počeće u standardnom terminu od 22 sata, a ulaz je slobodan.

Petkom i subotom kada su slobodni termini u Gradskom kulturnom centru od 21 čas posetioci su u prilici da uživaju u projekcijama koncerata poznatih domaćih i stranih pop i rok grupa, a događaj je nazvan „Vikend uživo“.

Govoreći o događajima u narednom periodu, Vasovićeva je kao već zakazane za 25. februar najavila koncert Pero Deformero, dok će 24. marta na sceni GKC-a gostovati rok grupa „S vremena na vreme“.