Gondola ponovo vozi od subote

Autor: Gold gondola Zlatibor
07. April 2023
Gondola ponovo vozi od subote

Zbog radova na izgradnji upravne zgrade na početnoj stanici i redovnih servisnih aktivnosti u saradnji sa partnerima iz kompanije „Poma“, Gold gondola nije radila od 27. marta. U subotu 8. aprila Gold gondola nastavlja da vozi putnike. Prvi polazak je u 9 časova, poslednji u 17 sa početne stanice, a poslednja vožnja sa Tornika je u 18 časova.

Gondola je pravo mesto tokom prolećnog raspusta da se ljubitelji sportskih aktivnosti zabavljaju uz streličarstvo i airsoft kroz koje mogu isprobati svoju preciznost i taktičko razmišljanje u planinskom ambijentu. Zainteresovani posetioci mogu se informisati o zabavnim aktivnostima na mejl marketing@goldgondola.rs.

Pored vožnje najdužom gondolom na svetu, putnici imaju priliku da uživaju u branču u vazduhu koji sadrži tradicionalne zlatiborske specijalitete, a tu je i romantično putovanje u specijalno dekorisanoj kabini sa ljubavnim motivima.

Međustanica na Ribničkom jezeru je idealna za predah od vožnje uz osvežavajuće napitke gondola bara dok se najmlađi mogu zabaviti na tjubingu. Dobre fotografije koje će se dugo pamtiti su zagarantovane na instagramičnim tačkama na Torniku i pored Ribničkog jezera.

Naslovna fotografija—Gold gondola Zlatibor