Hashima i Kolja u petak i subotu u GKC-u

15. Maj 2019
Hashima i Kolja u petak i subotu u GKC-u

Jazz kvartet Hashima nastupiće u klubu Gradskog kulturnog centra u petak 17.maja sa početkom u 21 čas. U pitanju je muzički sastav koji je nastao sa idejom da koncept slobodne improvizacije primeni u okviru tipičnog Jazz kvarteta. Improvizacije gravitiraju oko autorskih tema benda kao i specifičnih aranžmana kompozicija koje donose na svoj način i kao takve predstavljaju slušaocima.

Ulaznice za ovaj koncert mogu se nabaviti u pretprodaji po ceni od 300 dinara, dok će na dan koncerta njihova cena biti 500 dinara.

Muzičar Nikola Pejaković Kolja prvi put u karijeri nastupiće u Užicu 18. maja u Gradskom kulturnom centru. Početak koncerta je u 21 sat a ulaznice za koncert autora kultne pesme “Užički heroin” možete nabaviti po ceni od 800 dinara na blagajni Gradskog kulturnog centra. Na dan koncerta cena ulaznice biće 1000 dinara.

Nakon rasprodatih beogradskih koncerata, gitarista i pevač Kolja nastavlja promociju “4 Prsta”, uz podršku gitariste i producenta Voje Aralice, klavijaturiste Ivana Aleksijevića Pančevca, kontrabasiste Milana Pavkovića i bubnjara Duce Ivaniševića.

Uspešno se nadovezavši na albume “Kolja” (2009) i “Grobovlasnici” (2013), Kolja je sa “4 Prsta” na najbolji način nastavio jednu od najupečatljivijih kantautorskih karijera na ovim prostorima.