Zlatibor na 188 strana

18. Februar 2018
Zlatibor na 188 strana

Posle Beograda, luksuzno izdanje magazina “HELLO! Travel Zlatibor”, svečano je predstavljeno i u zlatiborskom hotelu “Palisad”. Najjači utisak na turističke radnike Zlatibora i predstavnike opštine Čajetina, ostavila su kazivanja posetilaca, ličnosti poznatih javnosti, koji ispred svih lepota i sadržaja koje ova planina nudi nudi ističu ljudske kvalitete Zlatiboraca.

Foto--www.zlatibor.org.rs

Foto–www.zlatibor.org.rs

Nakon velikog uspeha magazina “HELLO travel Budva”, “HELLO travel Planinski centri Srbije”, “HELLO travel Montenegro” i “HELLO travel Novi Sad”, na 188 strana izašlo je i luksuzno izdanje “HELLO travel Zlatibor”.

Partneri,na ovom projektu, koji podrazumeva uspešnu promociju planine Zlatibor, kao značajne turističke destinacije, bili su opština Čajetina,Turistička organizacija Zlatibor i Color Press Grupa.

U specijalnom dvojezičnom izdanju (srpski i engleski) obrađene su teme koje se odnose na istoriju, kulturu, turističke atrakcije kao i celokupnu turističku ponudu Zlatibora.

Foto--zlatibor.org.rs

Foto–zlatibor.org.rs

“Višemesečni rad na prikupljanju materijala bio je pravo zadovoljstvo” tvrdi PR menadžerka Color Press Grupe Jelena Savić i ističe nesvakidašnje dobru saradnju sa lokalnom samoupravom i Turističkom organizacijom. “HELLO travel Zlatibor”, u jednom izdanju, predstavio je sve lepote Zlatibora, kompletan kapacitet i sadržaje koje ova planina pruža za odmor. Savić je najavila i sledeće, šesto specijalno izdanje magazine HELLO travel koje će predstaviti Vojvodinu.

Direktor Turističke organizacije Zlatibor, Vladimir Živanović veruje da će realizacija ovog projekta doprineti promociji turističke ponude Zlatibora. On ističe zadovoljstvo dobre saradnje i postignutih rezultata u razvoju turizma na Zlatiboru, kao osnovne i najznačajnije privredne grane.

Foto--zlatibor.org.rs

Foto–zlatibor.org.rs

Posebno se zahvalio posetiocima, poznatim ličnostima koje su za “HELLO travel Zlatibor” imali samo reči hvale ne samo na turističku ponudu već ponajviše na ljude, Zlatiborce, koji su svojom srdačnošću i gostoprimstvom na njih ostavili nezaboravne utiske.

Foto--zlatibor.org.rs

Foto–zlatibor.org.rs

 

Ovom prilikom, zamenik predsednik opštine Čajetina, Arsen Đurić, podsetio je prisutne na odlične turističke rezultate ali i na investicione projekte koji će biti realizovani u narednom period. To su pre svega Gold gondola, Sportska hala i Kulturni centar.

On je istakao da će budući Kulturni centar biti  multifunkcionalni objekat, površine više od 2.000 kvadratnih metara, u kome će biti organizovani različiti kulturni događaji. Sadržaće salu za pozorišne i bioskopske projekcije, biblioteku, galeriju , prostor za omladinska druženja ali i smeštajne kapacitete. Vrednost investicije je 170 miliona dinara, a najveći deo 125 miliona, investira se iz lokalnog budžeta dok će preostali novac uložiti Ministarstvo  trgovine, turizma i telekomunikacija, rekao je Đurić.

Dvojezično specijalno izdanje magazina “HELLO! travel Zlatibor” u prodaji je na tržištu Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Posetioci Zlatibora mogu ga pronaći u svim turističkim objektima na ovoj planini. Magazin će biti i deo sadržaja promotivne ponude TO Zlatibor na jubilarnom 40-om Sajmu turizma koji se održava u Beogradu od 22 do 25. februara.