Hills Up- tri dana na dve bine

07. Avgust 2018
Hills Up- tri dana na dve bine

Jubilarni, peti po redu Hills Up festival i ove godine donosi zvučna imena i na svojevrstan način obeležava jednu epohu na Zlatiboru uz najavu velikih izmena za narednu godinu.

programhills

I ove godine tri dana, na dve bine sa novim datumom, od 9. do 12. avgusta na Tić polju uživamo u dobroj muzici i najboljem društvu. Sigurno je da će vrelinu avgustovskih večeri sa početkom od 20 časova uz pivo dodatno začiniti i velikani domaće rok scene u vidu Riblje Čorbe, Kerbera, Partibrejkersa pre svega dok će u okviru ŠUMA stejdž-a nastupiti Ilija Đoković, Andrew Meller, Tebra, Peter Portman, Mene i još mnogi drugi. Oni će svoj zvuk predstaviti publici među zlatiborskim borovima i potruditi se da dočekamo zlatiborska svitanja uz dobre bitove.

Brojna iznenađenja organizatori pripremaju za sve posetioce festivala i Zlatibora u nedelji održavanja HilsAp festivala. Pored dnevnih žurki, promocija u saradnji sa sponzorima festivala svi koji na svojoj ruci budu imali narukvicu HilsAp festivala imaće brojne popuste na usluge i sadržaje na samom Zlatiboru koje obezbeđuju partneri festivala.

Karte u prve dve faze su rasprodate i trenutno se mogu kupiti u svim Win Win radnjama u zemlji ili na sajtu www.hillsup.org po ceni od 2000 dinara.  Pojedinačne karte za svak veče mogu se kupiti na ulazu na festival po ceni od 800 dinara.