Humani srednjoškolci i studenti

19. Decembar 2017
Humani srednjoškolci i studenti

Unija studenata i Unija užičkih srednjoškolaca u saradnji sa Gradskim kulturnim centrom u četvrtak, 21.decembra  od 21 do jedan sat posle ponoći, organizuju humanitarnu žurku a  od prikupljanjih sredstava biće nabavljeni novogodišnji paketići za  bolesnu  i socijalno ugroženu decu Užica.

GKC 3

Po rečima Unija studenata trenutno okuplja oko 1 200 članova koji studiraju na visokim školama i fakultetima u Užicu, čitavoj Srbiji ali i inostranstvu, istakao je Radovan novaković, predsednik UO Unije studenata. Samo tokom decembra ovo će biti treći humanitarni događaj tako da veruje da će pokloni stići do svih kojisu slabijeg materijalnog statusa i bolesne sugrađane.

Novaković je izrazio zadovoljstvo što su srednjoškolci prepoznali studente kao mentore,koji dodatno mogu da ih motivišu da se bave humanitarnim radom.

Iz Unije srednjoškolaca obećavaju da će humanitarna žurka planirana za četvrtak što se tiče izbora muzike biti potpuno drugačije u odnosu na one koje su se do sada organizovale.

GKC 2

 

 

Kao i uvek podrška inicijativi mladih i ovog puta je stigla od Gradskog kulturnog centra, institucije na koju svi sugrađani a naročito mladi uvek mogu da računaju, naglasila je Jelena Vasović, direktorka GKC-a.