Humaniji uslovi lečenja u Prijepolju

15. Novembar 2017
Humaniji uslovi lečenja u Prijepolju

Roma Company donirala je 20 klima uređaja, za klimatizaciju Opšte bolnice u Prijepolju, ukupne vrednosti 600 000 dinara.

Postavljanjem 20 klima uređaja, namenjenih za klimatizaciju Opšte bolnice u Prijepolju Roma Company će omogućiti da više od 500 pacijenata i zaposlenih tokom zime borave u toplijim prostorijama, a da preko leta lakše podnesu vrućine, rekao je  dr Zoran Drobnjak, direktor Opšte bolnice u Prijepolju, dodajući da će ovom donacijom kvalitet zdravstvenih usluga biti podignut na viši nivo, što će omogućiti normalan rad lekara i tehničara, kao i komfor pacijenata tokom lečenja.

Sa leva na desno Stanko Kijanovic, Nemanja Romandic, dr Milos Bozovic i dr Zoran Drobnjak

Svaka pomoć za nas je značajna, ukoliko obezbeđuje pacijentima lepše i humanije uslove lečenja, a ovom donacijom ćemo podići kvalitet pružanja zdravstvene usluge na viši nivo,  omogućiti normalan rad lekara i tehničara, kao i komfor pacijenata tokom lečenja.  Još jednom se zahvaljujem na saradnji, i mislim da su klima uređaji bili neophodni,  izjavio je zamenik predsednika opštine Prijepolje Stanko Kijanović.

„Ovom donacijom, želimo da popravimo uslove u kojima svakodnevno boravi 500 pacijenata i zaposlenih u bolnici. Nadam se da će ovaj naš mali doprinos pomoći svima da se osećaju prijatnije u klimatizovanim prostorijama. Divan je osećaj darivati zato smo ove  godine, povodom obeležavanja 25 godina postojanja kompanije, započeli projekat pod sloganom „Ko kreči, kuću leči“ u okviru kojeg smo do sada u Beogradu, Novom Sadu, Kraljevu i Prijepolju donirali 2,4 miliona dinara, a u narednom periodu doniraćemo u Nišu i Danilovgradu još 1,2 miliona dinara“, istakao je Nemanja Romandić, direktor Roma Company.

Inače, Roma Company koja ove godine obeležava 25 godina postojanja po 600 000 dinara do sada je izdvojila  za renoviranje dela Kliničko-bolničkog centra Zemun-Beograd, za nabavku i ugradnju klima uređaja za Predškolsku ustanovu „Olga Jovičić Rita“ u Kraljevu, kao i za nabavku i ugradnju klima uređaja za Predškolsku ustanovu „Radosno detinjstvo“ u Novom Sadu