Izmene na linijama javnog gradskog prevoza

Autor: uzice.rs
11. Oktobar 2021
Izmene na linijama javnog gradskog prevoza

Iz JP „Užice razvoj“ obaveštavaju korisnike autobuskog prevoza o promenama na linijama javnog gradskog i prigradskog prevoza, koje stupaju na snagu od utorka, 12. oktobra.

Vozila na linijama 3 (Senjak – Sarića Osoje – Senjak), 4 (Užice Autobuska stanica – Tatinac) i 10 (Užice Autobuska stanica – Ribaševina – Trnava) će od navedenog datuma saobraćati redovnom trasom, Ulicom Nikole Pašića od kružne raskrsnice kod benzinske stanice „Gasprom petrol“ u pravcu Rakijske pijace u jednom i drugom smeru saobraćanja.

Ovome dodajemo da su radovi na asfaltranju kružnog toka kod Narodnog muzeja su završeni, čime je kružni tok stavljen u funkciju saobraćaja.

U samom kružnom toku u funkciji je i javna rasveta, a sa prestankom padavina biće odrađeno i iscrtavanje pešačkih prelaza i horizontalne signalizacije.

Nastavljeni su radovi na rekonstrukciji Ulice Dimitrija Tucovića i ukoliko vremenski uslovi dozvole ulica će biti asfaltirana do kraja ove sedmice. Kako navode nadležni pripreme su pri kraju, pa će se čim vremenske prilike dozvole krenuti u asfaltiranje ulice u punom profilu.