Kako se grejemo?Kako to utiče na kvalitet vazduha?Kako popraviti stanje?

28. Januar 2019
Kako se grejemo?Kako to utiče na kvalitet vazduha?Kako popraviti stanje?

Da li znate kakav je kvalitet vazduha u Užicu? Kako se vi grejete? Da li verujete da imate mogućnosti za unapređenje komfora i smanjenje zagađenja prilikom grejanja?

Zeleni Savet Grada Užica organizuje javnu tribinu „Kvalitet vazduha u Užicu, problemi i potencijalna rešenja“  na koju poziva sugrađane kako bi se kroz otvoren razgovor razmenile informacije, iskustva i došlo do zaključaka o mogućnostima za  smanjenje zagrađenja vazduha.

Tribina će se održati 31. januara u Velikoj sali Gradske kuće sa početkom u 18 časova.

Razgovaraće se  o načinima grejanja, energetskoj efikasnosti i njihovom uticaju na kvalitet vazduha.

Na skupu će govoriti predstavnici suorganizatora, Aleksandar Macura, direktor RES fondacije Beograd, Nikola Vujović i Želјko Zečević, eksperti iz oblasti energetske efikasnosti, sekreterijat Mreže dobre energije, Dragan Čučković, specijalista toksikološke hemije, Zavod za javno zdravlјe Užice i Đorđe Marić, šumarski inženjer, saradnik GIZ-a.

Zeleni savet grada Užica i RES fondacija vas pozivaju da odvojite 5 minuta svog vremena i popunite kratki upitnik pre nego što se vidimo u četvrtak 31. januara u 18:00 časova u Velikoj sali Gradske kuće u Užicu.

Upitnik je dostupan na linku u nastavku   https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8uQL7qwmIQWuXzK_RdEzztKqfMI5K5nUo84BksrYHdYZfxg/viewform