“Kako život” otvara pozorišnu sezonu na Zlatiboru

22. Novembar 2019
“Kako život” otvara pozorišnu sezonu na Zlatiboru

U utorak 26. novembra u 20 časova u pozorišnoj dvorani Kulturnog centra na Zlatiboru otvara se pozorišna sezona i igra prva predstava užičkog Narodnog pozorišta, koje zbog započete rekonstrukcije zgrade u Užicu ovde privremeno nastupa. Biće izveden komad „Kako život” u režiji Slavenka Saletovića, po tekstu Nine Mitrović.

Ova zanimljiva predstava govori o ljubavi i usamljenosti, a radnja je smeštena u starački dom u kome dešavanja teku kao i život, bez stajanja.

U njoj je puno emocija, iskrenosti, nade da će sutra biti bolje….S porukom da nikad nije kasno da se vlastiti život uzme u svoje ruke i nastavi srećnije i zadovoljnije. Jer oko nas je uvek ljubav i lepota, samo je treba prepoznati. Likovi u drami žele i imaju ljubav, nisu više sami, imaju jedni druge i imaju novi život….

Predstava „Kako život” izvedena je u čast nagrađenih na nedavno završenom 24. Jugoslovenskom pozorišnom festivalu, a po oceni festivalskog selektora bila je u rangu sa ostalim (vodećim teatrima u regionu) u takmičarskom programu, što govori o njenom kvalitetu i vrednostima koje ima.

Ulaz na ovu predstavu je besplatan.