Koncert „Radio susretanja Radio Beograda“

29. Avgust 2022
Koncert „Radio susretanja Radio Beograda“

U utorak 30. avgusta, od 20 sati, u Centralnom gradskom parku u Čajetini, u okviru koncerta „Radio susretanja Radio Beograda“, uz Big bend i Narodni ansambl Muzičke produkcije RTS-a, a pod upravom Siniše Vićentijevića, kao solisti nastupitiće Ana Bekuta, Radiša Urošević, Željko Vasić, Mirjana Mina Lazarević, Aleksandra Dabić, Danica Krstić i Nikola Zekić.

Voditelji programa su Aleksandra Paladin i Nenad Kamidžorac. Koncert organizuje Radio Beograd u saradnji sa Opštinom Čajetina i Turističkom organizacijom Zlatibora. Direktan prenos biće na Prvom programu Radio Beograda.

Radio Beograd, u susret svom 98. rođendanu, želi da se i uživo upozna sa svojim, sadašnjim i budućim, slušaocima širom Srbije. Snagom ansambala Muzičke produkcije, čiji je osnivač, Radio Beograd, kao najstariji elektronski medij na Balkanu, prezentovaće muziku dobrog ukusa i tradicije koja se i čuje na programima Radio Beograda.

Ideja je da se vokalni solisti, koji su karijeru izgradili u jednom muzičkom žanru, pokažu kao vrsni izvođači i u nekom drugom žanru – pop, zabavnoj, narodnoj muzici, šlagerima. U koncerte „Radio susretanja Radio Beograda“ uključeni su i glumci, izvanrednog muzičkog talenta, a koje najčešće možemo čuti u pozorištima, u mjuziklima.

Radio susretanja Radio Beograda – Koncerti Big benda i Narodnog ansambla RTS-a pod otvorenim nebom i na talasima Prvog programa

Radio susretanja Radio Beograda. U Centralnom gradskom parku u Čajetini u utorak 30. avgusta ove godine, u 20. časova, održaće se koncert Big benda RTS-a i Narodnog ansambla Radio Televizije Srbije pod upravom Siniše Vićentijevića. Učestvuju solisti: Ana Bekuta, Radiša Urošević, Željko Vasić, Mirjana Lazarević, Aleksandra Dabić, Danica Krstić i Nikola Zekić. Voditelji programa Aleksandra Paladin i Nenad Kamidžorac. Koncert organizuje Radio Beograd u saradnji sa Opštinom Čajetina i Turističkom organizacijom Zlatibora. Direktan prenos na Prvom programu Radio Beograda.