Bioskopski repertoar

25. Septembar 2020
Bioskopski repertoar

Do 30. septembra u Sali 1 Bioskopa ART  prikazuje se film AFTER: POSLE SUDARA/ After We Collided u terminima 20 i 22 časa. Cena ulaznice je 350 dinara.

Nastavak kultnog filma o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Ane Tod koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i erotsko-romantične trilogije Pedest nijansi sive. Nakon burnog početka veze i šokantnog otkrića, Tesa i Hardin moraju da pronađu način da nastave svoju romansu. No, može li ljubav koja ne priznaje granice zaista opstati? Tesa polako počinje da uviđa kako bi mogla da izgubi sve. Hardin shvata da nema šta da izgubi – osim nje. Da li je zaista spreman da se promeni zbog ljubavi? Koliko je ona spremna da oprosti i, još važnije,sviđa li joj se zaista slika budućnosti s Hardinom?

Dužna  trajanja: 105 min.

Žanr: drama, romantični/ljubavni

Gl. uloge: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Dylan Sprouse, Selma Blair, Charlie Weber

Režija:  Roger Kumble

 

Takođe u Sali 1 do 30. septembra na repertoaru je film  SNEŽANA I SEDAM PATULjAKA/ Red Shoes and the Seven Dwarfs u terminu od18 časova

cena ulaznice: 300 dinara

Poznata priča u novom izdanju.Ovoga puta čarolija se ne skriva u jabuci nego u magičnoj crvenoj cipelici pomoću koje će se princeza osloboditi kletve koja ju je pretvorila u patuljka! Velika avantura, puna smeha.

Dužina  trajanja: 92min.

Žanr: animirani, porodični

Režija: Sung-ho Hong

U Sali 2 do srede, 30. septembra u terminu od 21 sat prikazuje se film SALA 2PINOKIO/ Pinocchiou. Cena ulaznice je 350 dinara.

Verna adaptacija poznate priče o drvenoj lutki koja je uspela da oživi zahvaljujući siromašnom, usamljenom stolaru Đepetu. Kao i svako dete, Pinokio je radoznao, a o svetu u kom živi uči iz svojih pokušaja i grešaka. Posedujući urođenu dečiju hrabrost, Pinokio postaje ono što je i trebalo da bude – pravi dečak. Film „Pinokio“ reditelja Matea Garona kreće se u carstvu koje je istovremeno realno i fantastično, u ruralnoj, bezvremenoj Italiji koja obiluje zemljom, morem, seoskim okruženjem.

Dužina  trajanja: 124min.

Žanr: fantazija, drama

Gl. uloge: Roberto Benigni, Federico Ielapi, Rocco Papaleo, Massimo Ceccherini

Režija: Matteo Garrone