Karte za “Južni vetar” 150 dinara

26. Novembar 2018
Karte za “Južni vetar” 150 dinara

Ukoliko volite brzu vožnju, neizvesnost do samog kraja filma, žestoke momke mekog srca, a još niste pogledali film “Južni vetar” u režiji Miloša Avramovića u kome su uloge poverene Milošu Bikoviću, Miodragu Radonjiću, Draganu Bjelogrliću, Nebojši Glogovcu, Milošu Timotijeviću, Jovani Stojiljković, Srđanu Todoroviću, Bogdanu Dikliću i Aleksandru Berčeku, to možete učiniti do 28. novembra do kada je ovaj film na repertoaru Bioskopa ART u Užicu.

Film “Južni vetar” prikazuje se do srede, 28. novembra od 21 sat i 30 minuta u Sali 2, a cene pojedinačnih karti su 150 dinara.

Inače, ovo filmsko ostvarenje oslikava drugu stranu momaka sa beogradskog asfalta, kao i život jedne generacije koja nije lično iskusila devedeste, ali su se tragovi tih paklenih godina i te kako osetili u njihovim životima.

Film u režiji Miloša Avramovića, po scenariju Petra Mihajlovića, govori o beogradskom organizovanom kriminalu, dilovanju droge, krađi automobila…

Uloga Goluba, koju je igrao Nebojša Glogovac je njegova  poslednja uloga u životu (nakon jednomesečne borbe sa rakom pluća, Nebojša Glogovac je 9. februara 2018. Godine preminuo u Kliničkom centru Srbije u Beogradu).