Velika strast i strastvena ljubomora

20. Avgust 2017
Velika strast i strastvena ljubomora

Elizabet Tejlor je išla iz veze u vezu, iz braka u brak, a svaki od tih ljubavnih odnosa proživljavala je duboko i intenzivno, kao da voli prvi i poslednji put. Ričard Barton je ipak zauzimao posebno mesto u njenom životu. Zbližili su se na snimanju filma Antonije i Kleopatra i već od prvog zajedničkog kadra bilo je jasno da između njih varniči nešto mnogo više od filmske magije.

Tako je započela burna i strastvena ljubavna veza, puna obrta i drame, koja je uzdrmala Holivud i tokom trinaest godina punila rubrike tabloida. Za to vreme su se dva puta venčali i razveli, zajedno snimili jedanaest filmova i lagano sagoreli u vatri svojih neobuzdanih emocija.

Iza njih su ostale ruševine velike ljubavi, kao i iza Antonija i Kleopatre, koji su ih spojili, prenevši im ujedno i pečat večnog rastanka onih ljubavnika koji beskrajno žele jedno drugo.

Ovo Amoretino izdanje iz edicije „Najveće ljubavi“ po ceni od 299 dinara možete naći u svim marketima, kioscima, knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, na sajtu www.amoreta.rs, kao i u svim bolje snabdevenim knjižarama.

Amoreta je stvorena za vas, osmišljena da vas zabavi i opusti, da vam vrati osmeh na lice i okrepi dušu. Ona vam donosi tople, ljubavne priče i servira ih isključivo da biste u njima uživali. Amoreta je vaš odmor, razonoda i predah. Ona postoji da bi vaše srce bilo ispunjeno kada zatvorite knjigu.

Amoreta i vi, na krilima ljubavi.