Malom Miodragu nedostaje još 160 000 dinara

26. Jun 2018
Malom Miodragu nedostaje još 160 000 dinara

Za dodatni tretman koji podrazumeva lasersko skidanje dioptrije, a koji će biti obavljen u avgustu mesecu, dečaku Miodragu Hadžimurtovića iz Sevojna, nedostaje još oko 160 000 dinara.

Miodrag

U prvoj fazi lečenja, sedmogodišnji Miodrag uspešno je operisan početkom jula u Specijalnoj bolnici Sveti Vid u Beogradu. Posle ove dečaku je izuzetno značajna i druga faza lečenja, jer bi to omogućilo da nesmetano prati nastavu od drugog razreda Osnovne škole “Aleksa Dejović” koju pohađa.

Miodragu je otklonjen nedostatak u veličini očnih duplji, budući da je disbalans u proporcijama očna duplja i oči, bio uzrok njegovog enormno brzog gubljenja vida i do jedan odsto mesečno, što je bez interevencije vodilo totalnom slepilu.

http://pasaz.rs/sedmogodisnji-miodrag-uspesno-operisan-potrebno-jos-sredstava-zavrsetak-lecenja-vida/

Podsećamo da su za Miodragovu operaciju, drugovi iz OŠ Aleksa Dejović su organizovali  humanitarne akcije prikupljanja novčane pomoći kojoj su se odazvali građani i preduzetnici.

Broj dinarskog računa za dalje lečenje je :

Banca Intesa

Miodrag Hadžimurtović

160-5310200107567-24

Za dodatne informacije građani i predstavnici privrede mogu se obratiti baki malog Miodraga, Miljanki Filipović na broj telefona: 065 455 42 15.