Muzički vikend u GKC-u

05. April 2017
Muzički vikend u GKC-u

U petak, 7. aprila od 21 sat u Gradskom kultunom centru u Užicu biće održana projekcija koncerta: Andre Rieu – Silvester Punsch (Hanower 2003) (Klasična/Valcer/Pop muzika).
André Léon Marie Nicolas Rieu je rođen 1.10.1949. godine u Holandiji. Ovaj Holandski violinista i dirigent, najpoznatiji je kao osnivač Johann Strauss Orchestra, sa kojim je radio turneje širom sveta i na taj način promovisao valcer muziku i postigao svetsku slavu. Sarađivao je sa dosta poznatih muzičara iz klasične ali takođe i iz pop i rok muzičkog pravca.

Za subotu, 8. aprila od 21 i 30 do jedan sat posle ponoći publici će se predstaviti lokalni muzičari na koncertu pod nazivom “Absolute Zero” koji je zamišljen kao koncert sledećih grupa:
UEHC OLD STAR je ekipa okupljena oko dva benda koji su predstavljali i predstavljaju Uzicku hard core scenu.Fuzija The Hammersa i BRATa prestavice se publici po prvi put zajedno na bini,izvodeci hard core klasike.

HIT BY PAIN je kao ideja nastao 2011. godine, od strane članova čačanskih hardcore bendova Anti – Dogma i Democratic Terror, dok svoju prvu probu održava 01.12.2013. i od tada svira u kontinuitetu. Bend čine Konstantin Veselinović (vokal), Luka Milošević (gitara), Srđan Petrović (gitara), Vladimir Rašić (bas) i Miloš Burojević (bubanj).

Y.o.X je nastao u Valjevu 2005 godine.U pocetku opredeljenje benda bilo je ka punk metal zvuku ,a sad bend radi na autorskim stvarima sa malo zescim zvukom – Hard Core/Metal. 2015.godine izdaju svoj album Conception Of Circle. Članovi benda su Srdjan Savic -Bubnjevi, Vladimir Rašić-Bas gitara, Lazar Antonić-Gitara & Vokal, Goran Živković Truca-Vokal.

Versus Logic nastao je u Užicu 2016.godine. Bend trenutno priprema autorske pesme, a uz nekoliko obrada Death Metal klasika ljubitelji nešto tvrđeg zvuka sigurno neće biti razočarani. Članovi benda su Nikola Milanović – Bas gitara & Vokal, Srećko Borčić – Gitara, Žarko Basurović – Bubanj.
Cena karte:150,00 rsd