Muziku za Vas bira…DJ Mićun

05. Oktobar 2021
Muziku za Vas bira…DJ Mićun

Dragan Mićunović – Mićun, nekadašnji ton majstor i muzički urednik kultnog užičkog Radija 31 ovog vikenda naći će se za DJ pultom u Gradskom kulturnom centru. U okviru programa obeležavanja Dana grada, muziku za Vas pušta DJ Mićun u subotu 9.oktobra u klubu GKC-a. Početak programa je u 20 časova uz besplatan ulaz za sve zainteresovane.

Podsećamo, Dragan Mićunović – Mićun, nadležnima je poznat od sredine 70-tih godina prošlog veka kao propagator subverzivne kontrakulture sa zapada, čupavaca i vokalno-instrumentalnih ansambala koji koriste električne gitare.
Konstantnom aktivnošću na terenu širio je ovu kvaziumetničku zarazu među mladima, pogotovo na „Mašincu“, plaži, u Gimnaziji i Tehničkoj školi. Dokazavši se tako u redovima zavereničke grupe, sa pojavom kafića u našem gradu intenzivirao je indoktrinaciju dece u lokalima kod „Doce“, „Ćage“, u „Bumerangu“ i „Čarliju“. Kao nagradu za to dobio je stalni posao na tada zabludelom „Radiju 31“, prepunom spodoba poput njega.
Snimio je preko 2.657.000 muzičkih kaseta, 1.300.000 diskova i razmenjivao ploče sa više hiljada saradnika i pripadnika naivne omladine.

Početkom 2000-tih se povukao u ilegalu, posvetio se radu u malim, intimnim ćelijama, i postao „spavač“.
Na podsticaj minornih ostataka bivših saboraca, zabrinutih za zajedničku stvar kojoj preti (zasluženo) izumiranje, ovaj skoro zaboravljeni veteran se aktivirao sa namerom da sa grupicom posvećenika te nakaradne ideologije širi DOBRU VEST:

ROKENROL NIJE MRTAV – DOK JE MIĆUN ŽIV!

PUŠTA MUZIKU TREĆEG MILENIJUMA

kafanska sala zagrejana,
dozvoljeno u patikama!
GKC UŽICE
Subota, 9. oktobra od osam sati uveče
Ulaz je besplatan a broj posetilaca je ograničen!