Najlepši poklon, maskenbal i ples užičkih predškolaca

Autor: uzice.rs
09. Oktobar 2023
Najlepši poklon, maskenbal i ples užičkih predškolaca

“Draga deco , najlepšu sliku iz našeg grada, koji danas obeležava 694. rođendan poslali ste upravo vi. I sugurno nema Užičanina, koji nije ponosan i na gotovo sedam vekova postojanja grada Užica i na sve vas, kojima ovaj grad ostavljamo u nasleđe”, istakla je obraćajući se mališanima iz užičkih vrtića, gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević.

Deca iz vrtića Predškolske ustanove Užice, obeležavanju Dana grada pridružila se su se tradicionalnim maskenbalom.

“Sudeći po kostimima među vama su budući učitelji, profesori, lekari, inženjeri, slikari, pesnici, glumci, sportisti… ljudi koji će nastaviti da Užice razvijaju i u njemu ostvaruju uspešne karijere i velike snove.

Zato ćemo nastaviti da gradimo i sređujemo vrtiće i škole, dečija igrališta i sportske terene. Sve ono što je potrebno da bezbrižno i zdravo odrastate, družite se i školujete, istakla je gradonačelnica”, uz čestitke mališanima povodom Dana grada.

Podsetivši da je maskenbal i program “Deca za decu” još jedna od manifestacija kojima s eobeležavaju Dan grada i Dečija nedelja Veselinka Jovanović direktorka Predškolske ustanove Užice, zahvalila se deci, vaspitačima i roditeljima koji su učestvovali u organizaciji maskenbala.

Fotografije preuzete sa www.uzice.rs