Nebojša Dugalić održao predavanje na platou ispred Hrama Preobraženja Gospodnjeg

Autor: zlatibor.org.rs
30. Jul 2021
Nebojša Dugalić održao predavanje na platou ispred Hrama Preobraženja Gospodnjeg

Praznik Ognjena Marija koji pravoslavni hrišćani proslavljaju 30. jula, na Zlatiboru je uveličao Nebojša Dugalić koji je u porti Hrama Preobraženja Gospodnjeg održao predavanje na temu “Savremeni čovek i savremeni svet”.


Dugalić je govorio o ulozi današnjeg čoveka u savremenom svetu, njegovim strahovima, nadama i brigama, kao i večnim temama o životu, smrti i ljubavi. Sat vremena trajao je monolog da bi se potom uključili i prisutni koji su bili zainteresovani da glumcu postave svoja pitanja. Nebojša je na svako pitanje odgovarao veoma strpljivo i studiozno, zbog čega je nagrađen velikim aplauzom publike.

Nebojša Dugalić je naš poznati filmski i pozorišni glumac, reditelj i profesor glume. Ostvario je više uloga u televizijskim dramama, na radiju, filmu a od 2017. godine je i redovni profesor na Fakuletetu savremenih umetnosti.

U okviru bogatog programa zlatiborskog Kulturnog leta sledeće dešavanje ispred Hrama Preobraženja Gospodnjeg je predavanje sveštenika Aleksandra Jevtića 6. avgusta od 19 časova.

Fotografije i tekst preuzeti sa www.zlatibor.org.rs.