Oprez i strpljenje- ključne reči za učesnike u saobraćaju u Užicu

08. Jul 2021
Oprez i strpljenje- ključne reči za učesnike u saobraćaju u Užicu

Zbog izvođenja radova na izgradnji kišnog kolektora i rekonstrukcije dela Ulice Dimitrija Tucovića od danas (08. jula 2021. godine) do završetka radova, biće zatvorena za saobraćaj motornih vozila deonica Ulice Dimitrija Tucovića od raskrsnice sa Ulicom Nikole Pašića do raskrsnice sa Ulicom Riste Tešića.

Od petka 9. jula zbog izvođenja radova na rekonstrukciji toplovoda, deonica Ulice Marije Mage Magazinović od raskrsnice sa Ulicom Kralja Petra I do raskrsnice sa Ulicom Ljube Stojanovića, biće zatvorena za saobraćaj motornih vozila u naredne dve nedelje.

Aktuelni radovi usloviće i izmenu trase na autobuskoj liniji broj 14: Užice AS – Jelova Gora. Vozila će sabraćati Ulicom Strahinjića Bana, zatim Ulicom Kralja Petra I iznad Trga partizana, a zatim Jug Bogdanovom ulicom i Vidovdanskom ulicom i nakon toga ustaljenom trasom. Na pomenutoj liniji saobraćaće vozilo tipa midibus, a vremena polazaka ostaju nepromenjena.

Izmene na ostalim linijama u sistemu JGTP na teritoriji grada Užica ostaju nepromenjene.

Iz JP “Užice razvoj” mole građane da učestvuju u saobraćaju uz povećan oprez, koriste alternativne pravce i poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju.