Otvoren poziv za učešće na Interakcija: Teen Doc radionici 2024

Autor: Nezavisni filmski centar Filmart
29. Mart 2024
Otvoren poziv za učešće na Interakcija: Teen Doc radionici 2024

Nezavisni filmski centar Filmart iz Požege je, povodom održavanja Interakcije 2024 otvorio poziv za učešće na Interakcija: Teen Doc radionici 2024! Interakcija: Teen Doc radionica 2024 je sedmodnevni edukativni program namenjen srednjoškolcima/kama, koji su motivisani da nauče više o kreativnom dokumentarnom filmu, da razvijaju sopstvenu kreativnost i sarađuju sa mladima iz zemalja okruženja. 

Učesnici će istražiti različite aspekte stvaranja dokumentarnog filma uz stručnjake ovogodišnje radionice. Predavači na ovogodišnjoj Interakcija: Teen Doc radionici su Vladimir Perović, Hanis Bagashov, Iva Plemić Divjak i Darko Soković.

Radionica je namenjena tinejdžerima/kama (od 14 do 19 godina) iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Hrvatske, Slovenije, Italije, Albanije i Srbije.

Učešće na Teen Doc radionici je besplatno.

Ovogodišnje izdanje Interakcija: Teen Doc radionice održaće se od 20. do 27. avgusta 2024. godine u Užicu (Srbija), dok je rok za prijavljivanje 5. april 2024. godine.

Za više informacija posetite LINK

Pogledajte kratak video o Interakcija 2023. na sledećem LINKU

Program Interakcija: Teen Doc 2024 organizuje NFC Filmart uz podršku Vlade Švajcarske, u okviru projekta Kultura za demokratiju, koji realizuju Hartefakt fond, kao i uz podršku CEI – Central European Initiative.

Korišćene fotografije—Nezavisni filmski centar Filmart