Paketići koji vraćaju osmeh na lice

27. Decembar 2017
Paketići koji vraćaju osmeh na lice

Kompanija „Dunav osiguranje“ filijala Užice i ove godine novogodišnjim paketićima obradovala je članove Udruženja mentalno nedovoljno razvijenih osoba „Anđeli“ i  štićenike Doma „Petar Radovanović“.

paketici Andjeli

Foto–Foto Fleš

Na ove dve adrese u Užicu stigao je 91 paketić kome su se korisnici obradovali, što su pokazali osmesima dobrodošlice za sve goste.

Aco

Aleksandar Radović, član Udruženja “Anđeli” nije krio želje za narednu godinu Foto Fle

 

Aleksandar Radović, član “Anđela” za narednu godinu poželeo je mobilni telefon i internet, da bi se kako kaže dopisivao  sa simpatijom.

 

 

 

 

Tanja i Dunav

Tanja Selaković, predsednica Udruženja “Anđeli” sa predstavnicima “Dunav osiguranja” Foto Fleš

Tanja Selaković, predsednica Udruženja „Anđeli“, u ime dece i roditelja članova udruženja zahvalila se na poklonima, ali i na pažnji i lepim rečima predstavnika „Dunav osiguranja“. Po njenim rečima, ovakvi susreti članove udruženja dodatno motivišu i daju im vetar u leđa, jer shvataju da nisu sami i da okruženje razume teškoće sa kojima se suočavaju.

Nemanja Kostić, agent osiguranja kompanije „Dunav osiguranje“ je istakao da je akcija podele paketića deo aktivnosti koje ova kompanija u okviru društveno odgovornog delovanja sprovodi širom Srbije.

Nemanja Dunav

“Dunav osiguranje” društvenu odgovornost pokazuje delima, ponosno ističe agent Nemanja Kostić Foto Fleš

U različite ustanove i udruženja biće podeljeno preko 3 000 paketića koji pored slatkiša i drugih darova sadrže i najiskrenije čestitke povodom nastupajućih novogodišnjih i božićnih praznika, istakao je Kostić.

 

Iz Udruženja mentalno nedovoljno razvijenih osoba „Anđeli svim sugrađanima upućuju čestitku zdravlja, ljubavi i tolerancije pozivajući ih da ih posete u prostorijama udruženja u ulici Nikole Pašića 38 na drugom spratu.