Početni radovi na kružnom toku menjaju funkcionisanje saobraćaj

20. Jun 2021
Početni radovi na kružnom toku menjaju funkcionisanje saobraćaj

Zbog izvođenja radova na izgradnji kružne raskrsnice na mestu ukrštanja Ulice Dimitrija Tucovića i Ulice Nikole Pašića kod Muzeja i zbog rekonstrukcije dela Ulice Dimitrija Tucovića od Muzeja do raskrsnice sa Ulicom Karađorđeva, u prvoj fazi radova biće zatvorena za motorni saobraćaj deonica Ulice Dimitrija Tucovića od Tržnog centra Pariz do Muzeja od ponedeljka 21. juna 2021. god. naredne tri nedelje. O svim izmenama u saobraćaju zbog pomenutih radova blagovremeno ćemo davati obaveštenja.

Iz JP Užice razvoj“ pozivaju građane da učestvuju u saobraćaju uz povećan oprez, koriste alternativne pravce i poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Iz radne jedinice  “Parking Servis” JKP “Bioktoš” obaveštava građane da će zbog predstojećih radova na kružnom toku polovina parkinga kod Muzeja, na kome se vrši SMS naplata, biti nedostupna za parkiranje.

Potrebno je da se do ponedeljka 21. juna 2021. godine u 6 časova uklone sva parkirana vozila sa tog dela parkinga koji će biti vidno obeležen. Vozila koja se ne uklone biće odneta Paukom o trošku vlasnika vozila.