Posle obuke i prvi “vaskršnji“ čas

07. April 2018
Posle obuke i prvi “vaskršnji“ čas

Buduća mlada preduzetnica, prošla je obuku u Biznis inkubator centru a da je spremna da posao obavlja samostalno pokazala je praktično. Deca iz Užica, Sevojna i okoline okupila su se u Biznis inkubator centru gde su pokazali svoju kreativnost, šarali jaja, družii se a za sve to dobili i pohvalnice.

BIC1

 

Valentina Obradović  diplomirani pedagog posle odluke da krene u samostalan posao, u Biznis inkubator centru u Sevojnu prošla je kroz 25 radionica uspešne obuke koje su deo projekta „Stub kuće temelj preduzetništva“.  Naučila je kako prepoznati ideju i spoznati svoje želje i mogućnosti, kako istražiti tržište, kako krenuti u osnivanje, koja su to prava i obaveze koje propisuju zakoni, porezi i doprinosi.  Pored pozicioniranja i plasmana na tržište ono što je možda i najvažnije jeste opstanak.

„Mnogo sam zahvalna Biznis inkubator centru, jer smo ja i moje koleginice ovde dosta naučile. Ja sam u procesu osnivanja svoje dečje igraonice. Ostalo je još da prikupim neke papire i sačekam dozvolu za otvaranje“, kaže buduća mlada preduzetnica, Valentina Obradović.

Da je spremna Valentina je u Biznis inkubator centru, zajedno sa zaposlenima, organizovala radionicu koja je okupila desetine dece koja su u duhu Vaskršnjih praznika pokazala svoju kreativnost u šaranju vaskršnjih jaja. Tako je održala svoj prvi čas u kome su uživala pre svega deca. Roditelji su prezadovoljni i puni nade da će ovakvih aktivnosti, namenjenih pre svega deci, biti mnogo više.

radionica

Pravili su korpice, crtali pa lepili sličice, ukrašavali jaja maštovito i sa puno ljubavi, kako ipak deca najbolje znaju. Svako je verovao da će baš njegovo jaje biti najlepše. Tako je i bilo, svi su nagrađeni pohvalnicama i ispraćeni aplauzom.

diploma

Biznis inkubator centar, pokazao je da je ovo mesto namenjeno svima, počev od najmlađih. Na ovom mestu nastaju ideje, stručno osmišljava njihova realizacija i dolaze prvi rezultati. Mlada Valentina je uspela a uspeće i svi oni koji imaju želju da započnu soptveni posao. Sigurna pomoć i podrška očekuje ih u Biznis inkubator centru.