Promocija Budve i Herceg Novog na Kraljevom trgu, Zlatibor uspešno promovisan u Trebinju

Autor: Turistička organizacija Zlatibor
23. Maj 2022
Promocija Budve i Herceg Novog na Kraljevom trgu, Zlatibor uspešno promovisan u Trebinju

Turistička organizacija Zlatibor je u subotu 21. maja 2022.godine u Trebinju, u okviru mini sajma, promovisala letnju turističku ponudu pod sloganom “Zlatibor tvoj pravi izbor”. Najavljena je letnja turistička sezona, a stanovnike Trebinja upoznali su sa brojnim sadržajima, atrakcijama i aktivnostima, kao i ponudom smeštaja ukoliko se odluče da svoj odmor provedu na Zlatiboru. Posebno interesovanje je bilo za zlatiborsku “Gold gondolu”, manifestacije, zabavne i avantura parkove, kao i za prirodne blagodati po kojima je Zlatibor poznat.


Promocija Budve i Herceg Novog na Kraljevom trgu uz Leontinu i Ivanu Peters

Susreti u turizmu na najposećenijoj planini Srbije nisu retkost, a Zlatibor je tokom ovih dana domaćin turističkim organizacijama gradova Kraljeva, Višegrada, Budve i Herceg Novog, koje ovde predstavljaju letnje ponude svojih destinacija.
Nakon predstavljljanja grada Kraljeva te uspešno održanog IKS Ross relija i proglašenja pobednika ovog izazovnog šampionata, Kraljev trg je u nedelju 22. maja bio mesto promocije ponude najpoznatijih crnogorskih letovališta Budve i Herceg Novog. Kišovito majsko jutro na ”zlatnoj planini” ubrzo je plavetnilom neba i zracima planinskog sunca pozdravilo zvuke Jadrana i cele Crne Gore tokom  promocije ova dva grada, uvek draga i dobro posećena turistima iz Srbije. Tom prilikom od 12 do 14 časova, u okviru promotivnih aktivnosti povodom regionalne „road show“ kampanje, a u cilju promocije letnje turističke sezone u Crnoj Gori ovde su nastupile i popularne pevačice Leontina i Ivana Peters.

Predstavnici turističkih organizacija Budva i Herceg Novi na svoja dva pulta ispred bine na Kraljevom trgu  upoznali su sa brojnim sadržajima i ponudom smeštaja mnogobrojne posetioce i meštane Zlatibora,  pozivajući ih da ukoliko planiraju letovanje u svoje planove uzmu njihove destinacije. Za  okupljene tu su bili i prigodni pokloni, dok su svojim pesmama i animacijom najmlađih celu atmosferu događaja obojile Leontina i Ivana.
Nakon godina na koje je nepovoljno uticala pandemija Covida-19,  sada su velika očekivanja da će predstojeća letnja sezona na crnogorskom primorju biti dobro posećena i uspešna, poručuju iz Budve i Herceg Novog. Svemu tome ide u prilog i dosadašnja saradnja turističkih organizacija iz regiona  i nastojanje za što boljim povezivanjem.

Fotografije—Turistička organizacija Zlatibor