Prva besplatna radionica Omladinskog kluba Čajetina

21. Decembar 2023
Prva besplatna radionica Omladinskog kluba Čajetina

Predavanje pod nazivom “Zdravi stilovi života” će održati dr Gordana Bojović, specijalista opšte medicine. U okviru ove radionice biće reči o važnim temama kao što su: anoreksija, bulimija, gojaznost, dijabetes, insulinska rezistencija i druge povezane oblasti.

Radionica će biti održana u petak, 22. decembra 2023. u 12 časova i 30 minuta prostorijama Omladinskog kluba Čajetina, na adresi Ulica Sportova 22, Zlatibor.

Broj mesta je ograničen. Svi zainteresovani mogu potvrditi svoj dolazak putem e-mail cajetinaomladinskiklub@gmail.com.

Da podsetimo, Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije je po osnovu Javnog konkursa za podršku jedinicama lokalne samouprave u sprovođenju omladinske politike na lokalnom nivou, a posredstvom novoosnovane Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj opštine Čajetina, odobrilo dva dinara za budući Omladinski klub na Zlatiboru, čiji rad će biti usmeren na razvijanje mehanizama koji pospešuju preduzetništvo i zaposlenost mladih, kao i na izradu strateških dokumenata iz oblasti omladinske politike.

Realizacijom obuka iz oblasti poslovnog planiranja i veština komunikacije mladi će dobiti potrebne informacije i znanja, sagledati mogućnosti, rešiti neke nedoumice kako bi se lakše suočili sa izazovima koji ih očekuju ukoliko se odluče za pokretanje sopstvenog posla.

Omladinski klub će raditi i na problemima mladih koji se odnosi na zdrave stilove života, gde će kroz predavanja dobiti informacije koje su značajne za njihov dalji razvoj u pojedince koji će postati produktivne odrasle osobe.

Fotografija preuzeta sa www.zlatibor.org.rs