Prva noćna vožnja i bioskop na otvorenom na međustanici Gold gondole

Autor: Gold gondola Zlatibor
26. Jul 2023
Prva noćna vožnja i bioskop na otvorenom na međustanici Gold gondole

Uvođenjem novih sadržaja JP „Gold gondola Zlatibor“ doprinosi dodatnom kvalitetu gondole kao turističkog proizvoda, pruža nove turističke atraktivnosti i daje jednu savremenu ponudu turisti kome je to danas neophodno u spoju modernog i tradicionalnog.

Po prvi put na Zlatiboru, ljubitelji kinematografije imaće priliku da u petak, 28. jula, na međustanici Gold gondole, uživaju u jedinstvenom doživljaju – bioskopu na otvorenom u kombinaciji sa noćnom vožnjom gondolom.

Prvi polazak sa početne stanice Gold gondole je u 20 časova, a poslednji u 20 časova i 30 minuta.
Početak projekcije je u 21 čas, a povratak na početnu stanicu u 23 časa.

Cene pojedinačnih karti za odrasle je 2.000 dinara, za decu 1.400 dinara, dok je  porodični paket (roditelji i do troje dece) 5.000 dinara.

U cenu karte uračunata je noćna vožnja gondolom do lokacije, projekcija filma, kokice, piće po ozboru (voda ili pivo “Zlatni kraft).

Toplo letnje veče u prirodi u blizini Ribničkog jezera, mirisi borove šume, dobro društvo, kokice i filmska magija može da počne.
Otvoreni bioskop na gondoli će, tokom projekcija planiranih za ovo leto, prikazati filmske hitove za svačiji ukus, a premijerno prikazivanje je rezervisano za domaći hit „Leto kada sam naučila da letim“.

Film „Leto kada sam naučila da letim“, prema istoimenom romanu Jasminke Petrović, u režiji Radivoja Raše Andrića, je priča o ljubavi, odrastanju, vrednostima porodice i prijateljstva koja će vas barem na trenutak ponovo provesti kroz hodnike bezbrižnog detinjstva. Publika, koja je ovaj film ispratila višeminutnim aplauzima i ovacijama na samoj premijeri, a koji je Gold gondola odlučila da prikaže na svojoj prvoj projekciji, je film u kome će zajedno uživati gledaoci svih generacija. U glavnoj ulozi je Klara Hrvanović, zatim Olga Odanović, Snježana Sinovčić, Žarko Laušević i mnogi drugi. Dodatni šarm filmu donosi muzika koju potpisuje talentovani Vasil Hadžimanov.