Prvo „DA” na Gold gondoli

Autor: Gold gondola Zlatibor
15. Avgust 2023
Prvo „DA” na Gold gondoli

Gold gondola je odavno postala sinonim za mesto najlepših uspomena, lepih trenutaka i brojnih romantičnih povoda. Veridbe, proslave godišnjica i posebnih datuma mnogi parovi su proslavili u kabinama gondole, sa najlepšim pogledom na snežne ili šarenolike zlatiborske pejzaže.

A njih dvoje, Andrijana Rajović i Predrag Veličković, su želeli da se venčaju baš na ovom mestu – Ribničkom jezeru, pošto Zlatibor mnogo vole, a Ribničko jezero je za njih mesto posebno i bajkovito.

Okruženi borovom šumom i prelepim mirisima poljskog cveća, dok je odsjaj sunca na površini vode pravio nestvarne oblike, a svetlucave kabine se lagano smenjivale kao najneobičnija dekoracija ikada, mladi bračni par sa Zlatibora, u subotu, 12. avgusta je sudbonosno „DA“ izgovorio na međustanici Gold gondole, sa najlepšim pogledom na  jezero.

Nasmejani, lepi i srećni na put u svoje bajkovite bračne vode zaplovili su upravo sa obala najdražeg im jezera, a koje će, verujemo, nakon njihovih  fotografija  postati još atraktivnije mesto za romantične trenutke.

Mladom bračnom paru želimo svaku sreću i još mnogo magičnih trenutaka.

Korišćene fotografije—Gold gondola Zlatibor