Radno vreme za Vaskršnje praznike

06. April 2018
Radno vreme za Vaskršnje praznike

Tokom Vaskršnjih praznika na području čitavog regiona dežuraće pojedine apoteke Ustanove Apoteka Užice.

apoteka

Zbog radova u stanici Resnik, do 12. aprila u 21,40 važi izmena saobraćaja putničkih vozova, tako da će vozovi iz smera Užica i Niša do stanice Beograd Centar ići samo do i od stanice Resnik. U periodu od 5. do 12. aprila, međunarodni noćni voz koji saobraća do i od Bara, saobraćaće pomoćnim prevoznim putem preko Ranžirne stanice Beograd, obaveštavaju korisnike železničkog saobraćaja iz preduzeće “Srbija-voz”.

Novi-voz-800x500_c

Dnevni međunarodni voz za Bar, kao i voz za Đevđeliju, saobraćaće od i do stanice Resnik. Putnicima će biti obezbeđen autobuski prevoz na relaciji Resnik–Beograd.

Za korisnike javnog gradskog i prigradskog prevoza na Veliki petak i u ponedeljak, 9. aprila biće aktivan  nedeljni red vožnje na linijama javnog gradskog i prigradskog prevoza na teritoriji Užica. Od utorka, 10. aprila u režimu saobraćaja biće ponovo aktivni i svi đački polasci

nsz

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Užice sa svojim ispostavama u Bajinoj Bašti, Čajetini, Arilju, Požegi i Kosjeriću neće raditi od 6. do 9. aprila.  Od utorka, 10. aprila rad sa strankama u ovoj službi biće u redovnom terminu od 8 do 15 časova.

 

Povodom Vaskršnjih praznika na parkiralištima sa SMS sistemom naplate i na parkingu stare pošte neće se naplaćivati parkiranje vozila od 6. do 9. aprila. Naplata u Javnoj garaži primenjivaće se za sve dane praznika.

Iz uprave JKP “Bioktoš” potrošače obaveštavaju da Zelena pijaca “Lipa” neće raditi samo 8. aprila, na Vaskrs, a da je u dane praznika od 6. do ponedeljka, 9. aprila dežurni telefoni RJ “Gradska groblja” 064/ 820 32 07 i 064/ 820 32 86.

bioktos.com

Užičani koji tokom Vaskršnjih praznika budu imali problema sa vodosnabdevanjem kvarove 24 sata mogu prijaviti na telefon 0800-31-31-00. Poziv je besplatan iz svih mreža fiksne i mobilne telefonije, podsećaju iz JKP “Vodovod”. 

kvar-na-delu-vodovodne-mreze

Bioskop Art neće raditi samo na Vaskrs, 8. aprila. Ostalih dana tokom praznika projekcije počinju od 17 časova.

U Narodnom pozorištu u Užicu do utorka, 10. aprila neće biti izvođenja predstava. Te večeri u terminu od 20 časova publici će se pokloniti ekipa predstave “Svedobro” koja je selektovana u takmičarski program 54. festivala “Joakim Vujić” koji će početkom maja biti održan u Novom Pazaru.

narodno-pozoriste-uzice-1371117006-324821

Za građane Užica koji Vaskršnje praznike žele da iskoriste i u rekretivne svrhe iz JKP “Veliki park” obaveštavaju da Gradski bazen u petak, 6 i ponedeljak, 9. aprila radi u periodu od 14 do 22 sata. U subotu, 7. aprila vrata bazena biće otvorena od 12 do 20 časova, dok je Vaskrs neradni dan. Od utorka, 10. aprila režim rada Gradskog bazena  vraća se u redovnu satnicu od 8 do 24 sata.

bazen

Teretana u Hali sportova otvorena je za vežbanje u ponedeljak, 9. aprila od 13 do 21 čas.