Reflektor raspisao konkurs za izlagačku 2024. godinu

19. Decembar 2023
Reflektor raspisao konkurs za izlagačku 2024. godinu

Udruženje vizuelnih umetnika Užice (UVUU) raspisalo je konkurs za izlaganje u Galeriji Reflektor u Užicu za 2024. godinu. Konkurs je otvoren za: samostalne i grupne izložbe, kao i za kustoske, autorske izložbe / projekte, za jednodnevne prezentacije, projekcije, promocije i diskusije.

Za konkurs je neophodno podneti:

– podatke o izlagaču ili izlagačima (ime i prezime, važeću e-mail adresu i broj telefona),
– opis projekta (do 2 strane A4 formata),
– tehničku specifikaciju projekta,
– vizuelnu dokumentaciju (do 10 ilustracija projekta sa kojim se konkuriše ili linkove ka video radovima),
– kratku radu biografiju.

Uslovi

Izabrani projekti moraju da budu spremni za realizaciju izložbenog programa od aprila 2024. Termini izlaganja biće naknadno utvrđeni. Umetnici se obavezuju da će realizovati projekte koji su prihvaćeni na konkursu. Ukoliko autori znatno promene odobreni projekat, galerija Reflektor zadržava pravo da ne prihvati izmene.

Galerija Reflektor obezbeđuje:

– PR aktivnost
– dostupnu tehničku opremu (8x slušalice SONY, 3x projektor, 4x mini projektor, 3x stereo system 2.1, 1x stereo system 5.1, 1)

Način prijavljivanja

Traženu dokumentaciju potrebno je dostaviti u PDF fajlu ne većem od 10 MB. Potrebno je navesti: naziv projekta / ime prezime / godinu nastanka. PDF fajl imenovati imenom i prezimenom predlagača ili po nazivu projekta ukoliko ima više učesnika. U ostalim slučajevima priložena dokumentacija neće biti uzeta u razmatranje.

Prijavu treba poslati isključivo elektronskim putem na adresu: galleryreflektor@gmail.com

Rok za prijavljivanje je 13-23. decembar 2022. godine u ponoć.

Odluku o prihvaćenim projektima žiri će objaviti do kraja decembra, o čemu će učesnici programa biti obavešteni e-mailom.