Asfaltiranje zaustavlja saobraćaj u delu Krčagova

iconUžice

December 17, 2019

Iz odeljenja za poslove saobraćaja i Upravljanje putevima i razvoj Javnog preduzeća “Užice razvoj“ obaveštavaju građane, učesnike u saobraćaju i korisnike javnog gradskog i prigradskog prevoza da će u sredu 18. decembra 2019. godine, zbog izvođenja radova na asfaltiranju Ulice Miloša Obranovića od raskrsnice sa Karađorđevom ulicom do raskrsnice sa Ulicom Norveških interniraca, navedena deonica biti potpuno zatvorena za saobraćaj motornih vozila u vremenskom intervalu od 9 do 17 časova.

Vozila javnog prevoza na linijama 1K: Sevojno – Duboki Potok – Sevojno, 2: Turica – Sevojno, 2A: Turica – Senjak, 3: Senjak – Sarića Osoje – Senjak, 20: Užice AS – Zlakusa i 22: Užice AS – Rasadnik, saobraćaće izmenjenom trasom za vreme izvođenja radova, od raskrsnice Ulice Miloša Obrenovića i Karađorđeve ulice, Banjičkom i Radničkom ulicom do Ulice Miloša Obrenovića i dalje ustaljenom trasom.

Privremeno stajalište u Radničkoj ulici kod Konfekcije Kadinjača.

Iz ovog preduzeća mole građane da učestvuju u saobraćaju uz povećan oprez, koriste alternativne pravce i poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju.