Rekordni
sajam za
Čigotu

29. Februar 2016
Rekordni<br> sajam za<br> Čigotu

Na 38. Međunarodnom sajmu turizma koji je nedavno održan u Beogradu štand Specijalne bolnice za bolesti metabolizma i lečenje štitaste žlezde posetio je rekordan broj posetilaca.
U okviru sajma turizma i ove godine na Adi Ciganliji organizovana je Čigotina šetnja uz degustaciju Čigota čaja i vode koji su odnedavno u prodaji. Na izložbenom pultu u okviru sajma mogla se pogledati i nova Čigotina kozmetička linija.

Specijalnoj bolnici Čigota pripalo je priznanje Diaspora group-e za izuzetan kvalitet u radu i pružanju vrhunskih medicinskih i turističkih usluga i sve veći broj gostiju, pacijenata, turista i poslovnih partnera kako iz Srbije tako i iz regiona. Priznanje, ove međunarodne poslovne i medijske acocijacije koja je osnovana 1997. godine u Čikagu i trenutno ima predstavništva u 56 zemalja sveta, pripalo je i Željku Stakiću, generalnom menadžeru Specijalne bolnice za odličnu organizaciju poslovnog centra zdravlja i upravljanju Čigota brendom kako u zemlji i regionu, tako i u internacionalnim okvirima.