Rock Almanah i tehno žurka

27. April 2018
Rock Almanah i tehno žurka

Koncert lokalnog benda Rock almanac na programu Gradskog kulturnog centra je u petak, 27.aprila. Na repertoaru ovog u osnovi, gitarskog, kaver benda, nalaze se pesme najznačajnijih domaćih i stranih izvođača. Početak koncerta zakazan je za 21 sat a ulaz na koncert je slobodan.

Reč je o drugarima iz Užica kod kojih se ljubav prema rokenrolu pojavljuje kao integrativni faktor, u druženju koje traje od najranijeg detinjstva i školovanja, do ovih dana. Muzika im omogućava da se češće sastaju i deo zabave podele sa prijateljima i svima koji to žele. Na repertoaru, u osnovi gitarskog, kaver benda, nalaze se pesme najznačajnijih svetskih i domaćih izvođača, potkulture, koja je u njihovim životima zauzela važno mesto.
Grupu čine Slobodan Jovanović – vokal, Ivan Petronijević – gitara i vokal , Aleksandar Veselinović – gitara i vokal, Vladimir Pavlović – bas gitara, Vladimir Ševkušić – bubnjevi i Željko Gmizović – udaraljke i vokal.

Za sve ljubitelje elektro zvuka, u klubu Gradskog kulturnog centra, u subotu 28.aprila biće organizovana tehno žurka pod nazivom ‘’Show me restlessness’’. Line up za ovaj događaj čine Nikola Despetović, Branco Dobrić i Boris Tadić. Početak žurke je  od 21 sat, a karte po ceni od 150 dinara, mogu se nabaviti u klubu GKC-a.