Šampioni u gradskoj kući

25. Oktobar 2018
Šampioni u gradskoj kući

Odbojkašici Tijani Malešević, kik bokseru Nikoli Filipoviću i automobilisti Luki Kotorčeviću povodom uspeha koje su ostvarili na svetskoj, evropskoj i domaćoj sportskoj sceni u ime Užičana zahvalio se gradonačelnik, Tihomir Petković. Ističući da je ponosan što su njegovi gosti, Petković je izrazio očekivanje da će mnogi mladi koji se bave sportom u gradu nastaviti uspešnim stazama koje su prokrčili brojni sportisti, po čemu je Užice prepoznatljivo.

Kabinet

Petković je poželeo zdravlja, sreće i uspeha Tijani, Nikoli koji nastupa za kik boks klub Crvena Zvezda i najmađem od njih Luki Kotorčeviću koji je u reliju stigao do najboljeg u generalnom plasmanu.

Ponosna sam,  što sam Užičanka, što sam ovde naučila prve korake, odbojkaške, ali  i životne i zato je posebna čar kada ovde sa porodicom i prijateljima slavim  uspehe i svetske rezultate, rekla  je Tijana Malešević, zlatna devojka sa Svetskom odbojkaškog prvenstva u Japanu.

Tihi dres

Za 23-to godišnjeg Nikolu Filipovića koji  je na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u kik boksu u Bratislavi osvojio zlatnu medalju, ovo je značajan uspeh koji mu puno znači

Luka Kotorčević, koji je ove sezone u reliju stigao kao najmlađi osvajač Zlatne kacige i veruje da ću narednih godinama voziti i međunarodna takmičenja i  da će to biti prilika da predstavi svoj grad i državu.

Tijana i djaci

Tokom pre podneva učenici Osnovne škole Stari grad priredili su iznenađenje za Tijanu Malešević, bivšu učenicu ove škole.

Prijemu kod gradonačelnika Užica nije prisustvovala članica Odbojkaške reprezentacije Maja Aleksić koja je zbog obaveza prema novom klubu otputovala u Rumuniju.