“Zlatibor se voli do neba i nazad”

23. Februar 2019
“Zlatibor se voli do neba i  nazad”

Pod sloganom “Zlatibor se voli do neba i nazad” Turistička organizacija  Zlatibor i ove godine učestvuje na beogradskom Sajmu turizma, najvećem  okupljanju turističke privrede u region do nedelje, 24. februara 2019. godine.

Svečanom otvaranju sajma prisustvovao je ministar trgovine, turizma i  telekomunikacija Rasim Ljajić, koji je nakon ceremonije sa državnim  sekretarom za turizam Miroslavom Kneževićem posetio štand Zlatibora.


Prvog dana sajma veliki broj posetilaca imao je priliku da se upozna sa  ponudom Zlatibora za predstojeću prolećnu i letnju sezonu, a nastup na  sajmu je sjajna prilika da se najave i noviteti koji očekuju sve goste  “zlatne planine”. Najpoznatija vazdušna banja Srbije prethodne godine
dobila je prvi hotel sa pet zvezdica, a u 2019. godine goste Zlatibora  očekuje još jedan novi hotel, hotel “Buket”, čije otvaranje je  najavljeno upravo na ovogodišnjem sajmu.


Na beogradskom sajmu posetioci imaju priliku da se informišu o aktuelnim  cenama, ponudama za predstojeće leto i svim aktivnostima koji će im biti  na raspolaganju tokom boravka na planini. Najveća atrakcija na štandu  Zlatibora svakako je virtuelni kutak, gde svi zaljubljenici u Zlatibor,
uz pomoć najnovije tehnologije mogu uživati u pejzažima Zlatibora,  vožnji gondolom, šetnji kroz Stopića pećinu i drugim najlepšim  lokalitetima planine.

Prvog sajamskog dana vladalo je veliko interesovanje za Zlatibor i od  strane turističkih agencija i turoperatora, a za informacije i novosti  sa Zlatibora bili su zainteresovani i brojni predstavnici medija. Zlatiborski hotelijeri i agencije koji se ove godine predstavljaju na  sajmu tuirzma pripremili su svoje ponude, sajamske popuste i specijalne  pogodnosti, a stalnim i potencijalnim gostima svoju ponudu predstavlja i  Dino park, kao jedna od najvećih atrakcija ove planine.

Štand Zlatibora nalazi se u hali 4 beogradskog sajma, u okviru štanda TO  Regije Zapadna Srbija.