Svakog vikenda do kraja oktobra “Nostalgijom” od Mokre Gore do Višegrada

09. Septembar 2022
Svakog vikenda do kraja oktobra “Nostalgijom” od Mokre Gore do Višegrada

Najatraktivniji turističko-muzejski voz u Evropi “Nostalgija”, sa vagonima iz dvadesetih i tridesetih godina prošlog veka, posle tri godine ponovo saobraća na relaciji Mokra Gora – Višegrad. Do 30. oktobra, svake subote i nedelje, iz stanice Mokra Gora za Višegrad, voz “Nostalgija” polaziti u 11.15 časova, dok je povratak iz stanice Višegrad u 15.35 časova.

“Spajanjem ove dve destinacije turistima je omogućeno da uživaju u prirodnim lepotama i kulturnim sadržajima koje nude i Mokra Gora i Višegrad, čime su objedinjene i obogaćene turističke ponude Srbije i Republike Srpske. Dodatno, u kompaniji ‘Srbija voz’ smo izuzetno ponosni i na činjenicu da u 21. veku, u vreme kada na naše pruge uvodimo moderne vozove sa savremenim funkcionalnostima, istovremeno i nudimo nesvakidašnje iskustvo putovanja železnicom sa početka 20. veka, čime unapređujemo turističku sliku celog regiona,” izjavio je v.d. direktora “Srbija voza” Ivan Bulajić.


Cena voznih karata za odrasle iznosi 1.800 dinara, za decu od 6 do 14 godina 900 , a za decu ispod šest godina prevoz je besplatan.