Turnir u dominama i prezentacija za roditelje

06. Decembar 2020
Turnir u dominama i prezentacija za roditelje

Većina udruženja osoba sa invaliditetom iz Užica zbog epidemioloških razloga prebacila se na rad od kuće, tako da ove godine nije bilo tradicionalnog prijema u Gradskoj kući za predstavnike udruženja, niti je bilo organizovanih aktivnosti udruženja.

Dva udruženja su u skladu sa trenutnom situacijom, a uz poštovanje propisanih epidemioloških mera, obeležila 3. decembar, Međunarodni dan osoba sa invaliditetom.

Međuopštinska organizacija slepih i slabovidih Užice je u prostorijama udruženja uz poštovanje svih propisanih mera obeležila Međunarodni dan osoba sa invaliditetom tradicionalnim turnirom u dominama, a pobedniku je uručena nagrada.

 

Udruženje invalida cerebralne i dečije paralize Užice je, u prisustvu nekoliko roditelja članova Udruženja, pri tom poštujući sve propisane mere bezbednosti i zaštite, održalo prezentaciju povodom uspostavljanja inovativne socijalne usluge “Inkluzivni savetodavno-edukativni i socio-terapijski centar za podršku deci sa smetnjama u razvoju i osobama sa invaliditetom i njihovim porodicama u gradu Užicu”.