“I tvoje lice zvuči poznato”

29. Januar 2018
“I tvoje lice zvuči poznato”

Tradicionalna humanitarna akcija Učeničkog parlamenta Srednje škole „Sveti Ahilije“  iz Arilja ove godine će biti organizovanja u utorak 30. januara 2018. u Sportskoj hali u Arilju sa početkom u 20 časova.

ITLZP18 plakat

Kulturno- zabavni program pod nazivom „I tvoje lice zvuči poznato“ koji podrazumeva imitacije poznatih ličnosti u izvođenju učenika srednjih škola: SŠ „Sveti Ahilije“, SŠ „Sveti Sava“ iz Požege ali i Ariljaca koji škole uče u Požegi i Užicu usmerena je ove godine na prikupljanje sredstava za pomoć vršnjacima sa ugroženog socio- materijalnog stanja i sugrađanima koji žive u teškim materijalnim okolnostima, uprkos kojima istrajavaju da školuju svoju decu.

Nesanica 2

Učenički parlament SŠ „Sveti Ahilije“ odlučio se da ove godine sredstva prikupljena prodajom ulaznica za program po ceni od 200 dinara, kao i prilozima građana koji su u mogućnosti da doniraju više od cene ulaznice, usmeri na omogućavanje boljih uslova za školovanje svojim vršnjacima i njihovim roditeljima.

Soldarnost sa vršnjacima i njihovim roditeljima izraz je želje i nastajanja Parlamenta za stvaranjem društvenog okruženja u kome bi svi imali bolje uslove za ostvarivanje prava na školovanje.

Poštujući pravo na privatnost socijalno ugroženih porodica u kojima žive i školuju se naši vršnjaci njihova imena su dostupna Učeničkom parlamentu kao i svim nadležnima i ovlašenima za uvid u sumu i raspodelu prikupljenih sredstava.