Nova Forma Ideale za poverenje

13. Maj 2017
Nova Forma Ideale za poverenje

U tržnom centru “Krčagovo” u jedinstvenoj celini na površini od 2 500 metara kvadratnih Forma Ideale ponudila je kompletan asortiman pločastog i tapaciranog nameštaja domaće kompanije koja je lider u ovoj oblasti na području jugoistočne Evrope.

Za kompaniju Forma Ideale, Užice je grad koji im je pružio najtopliju dobrodošlicu i u kome su položili ispit kvaliteta, usluge i pristupačnosti.  Kupci koji pazare u regionalnom centru Zapadne Srbije, su zahtevni, ali konstantno nagrađuju poverenjem.

Ponosni smo što profit kompanije reinvestiramo u zajednicu i pomažemo građanima iz osetljivih grupa koji ne mogu sebi da priušte kupovinu nameštaja. Upravo taj gest, doneo nam je  vodeće mesto na lestvici srpskih društveno odgovornih kompanija, kaže Nikola Ružičić, PR menadžer Forma Ideale.

On tvrdi da društvena odgovornost kompanije nema ni boju, ni pol, ni starosno ograničenje niti etničku pripadnost već se isključivo vode željom da budu dostupni onima kojima je pomoć neophodna.

U Užicu smo nekoliko puta pokazali svoju društvenu odgovornost opremajući domove raseljenih lica iz BiH, a pomogli smo i porodicama osoba sa invaliditetom, školama i zdravstvenim ustanovama, dodaje Ružičić. Kaže da je zbog toga Užice svetao primer zajednice koja na najbolji način ume da vrati kad joj se pruži pomoć i gde kupci koji jesu zahtevni ipak umeju da nagrade poverenjem.

Podseća da je Forma Ideale na nivou Srbije opremala domove stradalih u poplavama, porodice izgleglih i raseljenih koji su smešteni u namenskim objektima.

Povodom otvaranja salona u Užicu promovisana je majska akcija “Namesti svoje mesto za….” koja će važiti do kraja meseca, a kupce očekuju akcijski popusti i do 50%, dok za ostali asortiman važe sniženja od 20%.

Pored gotovinskog omogućeno je i odloženo plaćanje platnim karticama banaka, čekovima građana kao i korisnicima PIO fonda- do 12 meseci, uz mogućnost kupovine preko administrativne zabrane za veliki broj zaposlenih.

Za sve kupovine veće od 10 000 dinara kupcima je omogućena besplatna isporuka I montaža na području grada i okoline.

U kompaniji Forma Ideale kao specijalnu povoljnost ističu Idealnu karticu, tj. program lojalnosti koji donosi sniženje od 5% na sve kupovine ukoliko je ispunjen uslov za aktivaciju benefita. Zainteresovani kupci koji nisu u prilici da posete neki od ukupno 30 salona na području čitave Srbije kupovinu mogu ostvariti u internet prodavnici www.formaideale.rs, sve popularnijem načinu kupovine koji pored roka od 2 do 5 dana, donosi i besplatnu isporuku na adresu kupca bilo gde u Srbiji.

Salon Forma Ideale na adresi Banjička 3 otvoren je radnim danima od 8 do 21 sat, a subotom od 8 do 20 časova.

Inače, domaća kompanija Forma Ideale čije sedište i proizvodnja pločastog nameštaja se nalaze u Kragujevcu, a pogon za tapacirani nameštaj u Majdanpeku postoji 22 godine. Sa preko 1 500 zaposlenih od čega je trećina angažovana direktno u proizvodnji, tri četvrtine nameštaja izvozi u 35 zemalja na 4 kontinenta.

Kako postati i ostati najbolji i kako najbrže odgovoriti na zahteve tržišta ciljevi su od kojih se ne odustaje, a brojni liderski rezultati govore da je Forma Ideale uspela da kreira odgovarajuća rešenja u svim aspektima poslovanja.