Užice domaćin prve javne rasprave o programskim sadržajima RTS-a

16. Novembar 2019
Užice domaćin prve javne rasprave o programskim sadržajima RTS-a

Programski savet RTS-a organizuje javnu raspravu o programskim sadržajima Javne medijske ustanove RTS od 18. novembra do 15. decembra. Debate ovim povodom održaće se u ponedeljak 18. novembra u 13 časova u Svečanoj sali Skupštine grada u Užicu. Narednog dana nastavlja se u Sjenici, 26. novembra raspravljaće se u Zrenjaninu, a 11. decembra u sedištu RTS u Takovskoj ulici u Beogradu.

Organizovanje javne rasprave o sadržaju programa RTS ima za cilj podizanje kvaliteta komunikacije sa gledaocima i slušaocima RTS-a u neposrednom i otvorenom dijalogu. Namera je da na skupovima razgovaramo o dometima radijskog i televizijskog programa,  da čujemo vaše mišljenje o odnosu kvaliteta i gledanosti programskih sadržaja, kao i o tome šta vi mislite kako mogu da se bolje iskoriste kreativni i tehnološki potencijali RTS-a.

Domaćin prve debate je Grad Užice gde vas čekamo u ponedeljak 18. novembra, u Gradskoj kući od 13 časova.

Programski savet poziva predstavnike vladinih i nevladinih organizacija, kulturnih i obrazovnih ustanova, udruženja novinara i građane da se neposredno uključe u javnu raspravu.

One koji nisu u mogućnosti, da prisustvuju javnim raspravama svoje sugestije mogu uputiti na adresu: Programski savet RTS, Takovska 10, 11 000 Beograd ili na mejl: javnarasprava@rts.rs.