Večernji voz za Bar preko Lapova i Kraljeva

25. Mart 2016
Večernji voz za Bar preko Lapova i Kraljeva
Voz će imati vagone sa ležajevima – spavaća i kušet, vagone sa sedištima i vagone za prevoz automobila uz pratnju. Stajaće u Beogradu, Rakovici, Lapovu, Kraljevu, Užicu, Priboju, Prijepolju, Prijepolje teretnoj, Bijelom Polju, Mojkovcu, Kolašinu, Podgorici, Sutomoru i Baru.
Večernji voz za Bar, koji je iz Beograda polazio u 20:10 časova, sada će polaziti u 18.14 časova, a voz za Beograd, koji je iz Bara kretao u 19 časova, polaziće u 17.00. Put preko Lapova i Kraljeva je duži u odnosu na redovan put preko Valjeva.
Cena karte ostaje nepromenjena i u jednom smeru iznosi 31,8 evra za prvi razred i 21 evro za drugi razred. Za prevoz automobila cena iznosi 30 evra, dok su cene rezervacije za sedište tri evra.
Za ležaj u kabini sa šest ležajeva cena je šest evra po osobi, u turist kabini sa tri ležaja iznosi 15 evra po osobi, u dubl kabini sa dva ležaja iznosi 20 evra po osobi, a u singl kabini za jednu osobu uz obaveznu kupljenu kartu za prvi razred iznosi 45 evra.
Za one koji imaju “Bar Specijal” povlastice cene u jednom pravcu za ponudu “Karta + rezervacija sedišta” iznosi 9,9 evra, ponude “Karta + rezervacija ležaja” u kabini sa šest ležajeva iznosi 14,9 evra, a u kabini sa tri ležaja 24,9 evra.