Veliki popusti i bogat program na Zlatiboru za Dan žena

07. Mart 2022
Veliki popusti i bogat program na Zlatiboru za Dan žena

Međunarodni dan žena kao što je poznato, slavi se 8. marta, kao dan koji je posebno posvećen ženama, a u susret ovom prazniku svi hotelijerski i ugostiteljski objekti na Zlatiboru pripremili su poseban program i cenovnik kako bi na pravi način obeležili ovaj značajan datum.

Veliko sniženje cena smeštaja (hoteli nude i do 30% popusta za preko tri noćenja), bogat noćni program u ugostiteljskim objektima kao i snežna bajka koja i dalje traje na Zlatiboru iako je zima pri samom kraju samo su neki od razloga zbog kojih će najpopularnija planinska destinacija u Srbiji i u ovom periodu biti izuzetno posećena. Gosti će pored odličnog smeštaja, imati prilike da uživaju u modernim velnes i spa centrima, kao i najnovijim tretmanima za dame koje hoteli nude uz velike popuste kao deo svoje osmo martovske ponude. Veliki broj kafića i restorana pobrinuo se da tradicionalnim programom, uz večeru i muziku uživo ulepšaju damama kao i svim turistima ovaj praznik.

Turistička organizacija “Zlatibor” u saradnji sa hotelijerima je omogućila brojne popuste u hotelima i drugim smeštajnim kapacitetima, kao i u restoranima.